Erotická poviedka : V šatni

Čo dodať… nijak nevynikám. Som len veľmi chudá, nemám skoro žiadne prsia a trochu väčší zadok. Mám dlhé blond vlasy a zo všetkého najradšej sedím v lavici a čítam si. Nič ma viac nenapĺňa ako to. Cigarety poza školu a miesto trápneho vyučovania a prípravy na maturitu sa radšej crcať po nákupných centrách a uliciach. To je moje. Občas na mňa nejaký muž prehovorí, ale väčšinou to skončí, že do neho šteknem alebo mu ukážem vztýčený prostredníček.

Jeden deň som sa vracala aspoň na tú poslednú hodinu angličtiny, čo bol môj obľúbený predmet, do školy. Zastavil ma môj spolužiak.

„Odkiaľ ideš?“

„Nestaraj sa a choď do piče,“ odbila som ho, aj keď sa mi, priznám bez hanby, veľmi páčil.  Natiahol sa ku mne a svojim spôsobom veľmi opatrne.

„Veď ja viem, že ma chceš. Poď jebať, prosímťa a nerob okolo toho drahoty,“ povedal a zahasil cigaretu. Chcela som mu nadať, čo  si to dovoľuje, ale svojím spôsobom mal pravdu. Tak, ako vždy. Spoločne sme prekĺzli okolo kabinetu jednej učiteľky do telocvične a do šatní. Stála som tam v károvanej sukni a košeli – pretože sme museli nosiť uniformy. On mal svoju košeľu, kravatu a nohavice. Pod nohavicami sa mu rysovala jeho obrovská pýcha. Sukňu spolu s nohavičkami mi stiahol k lýtkam a rozopol si nohavice. Absolútne sa s tým nepáral. Otočil ma a pritlačil o stenu v školskej šatni. Ja som to nechcela, ale moje telo hovorilo že áno, lebo som mu tiekla úplne celá kompletne po prstoch. Zasmial sa a vrazil do mňa svojho obra tak, až som sa zajakala. Cítila som ho až v bruchu,  aký bol mohutný. Jednou rukou sa mi stíhal starať o klitoris, zatiaľ čo ja som sa sústredila na špičkách na to, aby som bola ticho. V tom ho vytiahol a pritlačil sa mi k análu. Zľakla som sa.

„Neboj sa, bejby. To bude dobré, to bude veľmi dobré, sľubujem,“ vrazil svojho obra mne do zadku. Vykríkla som. Bolelo to, ale vzrušovalo ma to, milovala som si užívať sama so sebou, že som sa rozťahovala rôznymi hračkami a všetky otvory, ale toto ma prekvapilo. Nestačilo mu veľa a už sa chcel od orgazmu a plnil mi môj zadok semenom. Vytiahol ho a pleskol ma cez zadok. Natiahla si nohavičky, opravila si uniformu, zatiaľ čo on už dávno zmizol. Hovado. Semeno mi vytekalo cez nohavičky ešte na vyučovaní.

zdroj úvodného obrázku : Freepik

0 Comments

No Comment.

Mohlo by sa vám tiež páčiť: