BOOM Victoria : Test venušiných guličiek

Medzi júlom a augustom 2024 Testuj.to testoval BOOM Victoria, našu pomôcku na liečbu inkontinencie. Aký bol výsledok? Tieto guličky dostali 4,8 z 5 hviezdičiek.


Klasické venušine guličky sú určené na posilnenie panvového dna pri cvičení – ženy si pri prechádzkach, očiste alebo cvičení vkladajú guľôčku do pošvy, čím vlastne pri pohybe posilňujú panvové dno (menšia gulička vo vnútri dutej guličky, ktorá naráža na stenu) . Výrobca BOOM to však narušil tým, že ženám ponúkol možnosť posilňovania, pri ktorom si môžu ženy oddýchnuť, prečítať si knihu alebo sledovať seriál. Venušine guličky BOOM Victoria fungujú na princípe magnetizmu.

boom viktoria venušine guličky

Výhody Victoria BOOM zahŕňajú viac ako len zvýšenie vášho sexuálneho zážitku.
Testeri kladne hodnotili zlepšenie inkontinencie, ale pochvaľovali si aj posilnenie svalov panvového dna, ktoré podľa nich umožnilo lepšie zvládať každodenné aktivity a zlepšilo sexuálny zážitok.

Vysoké hodnotenie dostáva aj príjemný umývateľný materiál, ktorý sa ľahko zavádza a udržuje. Testerky zároveň ocenili možnosť voľby medzi vibráciami a pohybmi golôčky a taktiež bezdrôtové ovládanie, ktoré umožňuje ľahké prepínanie režimov počas tréningu. Čo sa recenzentom nepáčilo?

Proti: BOOM Victoria vyžaduje častejšie nabíjanie
Testerky dospeli k záveru, že zariadenie bolo trochu hlučnejšie, čo obmedzovalo jeho použitie s opatrnosťou na verejnosti alebo v prítomnosti iných osôb. Niektorí ľudia sa sťažovali na krátku výdrž batérie vyžadujúce časté dobíjanie. V konečnom súčte však túto pomôcku odporučilo 97% respondentiek s priemerným hodnotením 4,8 z 5. Pokiaľ ide o prvé predstavenie guličky, jeden vybraný tester ho popísal nasledovne:

BOOM Victoria

Vibračné gule BOOM Victoria sú skvelou investíciou do osobného potešenia a intimity. Sú ideálne pre sólovú hru a páry, ktoré chcú pridať trochu vzrušenia do svojho vzťahu Celkovo som s týmto produktom veľmi spokojná a odporúčam ho každému, kto zháňa cenovo dostupnú a spoľahlivú diaľkovo ovládanú vibračnú guličku. Používam ich aj na liečbu inkontinencie,“ povedala Adéla s tým. , Že každodenným cvičením s prístrojom je veľmi dôležité posilňovať panvové dno, najmä pri pôrode

“Používanie guličiek bolo prvých pár dní nepríjemné, než si naň telo zvyklo, ale dala som mu šancu a vyplatilo sa. Posilňujúci efekt je určite poznať a moje problémy sa zmiernili. Budem cvičiť ďalej,” uzavrela Adela. Pokiaľ sa budete riadiť jej radami, použite lubrikačný gél, ktorý uľahčí zavádzanie guličky do pošvy.

0 Comments

No Comment.

Mohlo by sa vám tiež páčiť: