Stimulátor prostaty BASIC X ZEKE – Otestované

Dráždenie prostaty je veľmi príjemnou aktivitou, vďaka ktorej máte úplne iné zážitky z masturbácie aj sexu. Navyše sa jedná o zdraviu prospešnú vec! Stimulátor prostaty ZEKE od značky Basic X sme poslali nášmu českému testerovi Čendovi, ktorý si dráždenie zadných vrátok veľmi užíva.

BASIC X ZEKE


BASIC X ZEKE je mojím prvým stimulátorom prostaty od značky BASIC X. Mám doma dva podobné stimulátory prostaty, ktoré som predtým testoval. A písal na ne porovnanie – Richard a Charles II, oba dva stimulátory sú ale od značky BOOM. Nebolo by úplne na škodu do porovnania Richarda a Charlesa pridať aj stimulátor ZEKE, ak by práve BASIC X ZEKE neponúkal úplne inú funkciu ako predchádzajúce dva stimulátory – kvalitnú masáž prostaty.

Úžasné pohyby

ZEKE stimulátor prostaty imituje totiž pohyby prsta dopredu a dozadu, a práve týmto pohybom sa dráždi prostata najčastejšie. To ZEKE odlišuje od tých dvoch mojich predchádzajúcich stimulátorov. Po vybalení stimulátora ZEKE som v ňom hneď videl Richarda. Je to vlastne tvarovo totožný stimulátor takmer sa zhodujúci svojimi rozmermi. Jediný viditeľný rozdiel je očko u ZEKE, ktoré slúži na vytiahnutie z análneho otvoru, čo nemá ani Charles a ani Richard.

Stimulátor prostaty aj pre začiatočníkov


ZEKE by som odporučil aj začiatočníkom v oblasti análnych hrátok, pretože je len 2,5 cm široký a jeho použiteľná dĺžka je 10,5 cm. A to nie je oveľa viac, než keď vám do zadočku strčí partnerka prst. ZEKE je vyrobený z jemného silikónu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a nenáročný na údržbu, dá sa ľahko umyť mydlom a vodou. Patrí medzi vibračné stimulátory – je totiž vybavený vibračnými motorkami ponúkajúcimi 10 rôznych režimov. Rovnako aj pohyblivá špička, ktorá napodobňuje prst, ponúka 10 režimov pohybov. Obe funkcie je možné ovládať zvlášť na tele stimulátora alebo pomocou diaľkového ovládania, ktoré je súčasťou balenia.

Ako je to s lubrikáciou?


Úplné nabitie stimulátora mi pomocou USB káblika trvalo asi 40 minút. Do styku so silikónovým povrchom smú prísť len lubrikanty na vodnej báze alebo špeciálny silikónový lubrikant od značky BOOM, ktorý je na sexshope taktiež dostupný za pár kôstok. Lubrikačný gel som aj so ZEKE pripravil do spálne a priviedol som si na pomoc partnerku. Položil som sa na chrbát a vychutnával som si masáž penisu rukou aj jej pusou. Partnerka mi jednou rukou tlačila gule, druhou rukou mi ho naháňala, jazykom olizovala hrádzu a pomaly sa dostávala na análny otvor. Príjemne ma jej jazyk šteklil, ako prenikal na kraj môjho análu, pritom som sa úplne uvoľnil.

Ženský prístup – skvelý prístup!


Partnerka sa ďalej pomaly prepracovávala ukazovákom dovnútra análu, až sa dostala na prostatu. Potom začala prst vo vnútri ohýbať, ako keď na niekoho ukazujete gesto „poď sem“. Vzápätí naniesla na stimulátor ZEKE lubrikant a zaviedla mi ho na správne miesto, stimulátor uviedla do prevádzky pomocou gombíka, ktorý spúšťa vibrácie stimulátora. Pomocou diaľkového ovládania zapla vibrácie, ovládač mi odovzdala a kľakla si nad mňa, aby som ju mohol orálne uspokojovanie oplatiť. Boril som sa ústami najprv do jej mokrej vagíny, neskôr som sa pohral jazykom aj s jej análkom. Potom som si so zavedeným stimulátorom prostaty stúpol, otočil sa a zozadu do nej tvrdo vstúpil. Stimulátor prostaty zostal naďalej vo mne a ja som k vibráciám pridal aj režim pohybu prsta. Táto kombinácia ma počas krátkej chvíle priviedla k orgazmu a ja svojimi tvrdými prírazmi urobil aj partnerku.

Celkové hodnotenie? Musím to rozdýchať!


Môj orgazmus navyše ešte sprevádzali vibrácie, ktoré vychádzali z ramienka stimulátora pritisnutého na mojej hrádzi. Po akcii som ZEKE ľahko vybral pomocou očka na konci stimulátora a musím povedať, že toto bola naozaj sila. Ďalej by som tú slasť nevydržal, to jednoducho nejde.

Rovnako ako stimulátory prostaty Richard alebo Charles prešiel v mojom teste BASIC X ZEKE na výbornú. Určite ho odporučím všetkým análnym milovníkom, pretože funkcie imitujúce pohyby prsta sú úplne niečo iné ako len vibrácie na prostate. A ak ste ešte masáž prostaty neskúsili, nebojte sa toho, vaše orgazmy budú úplne na inej úrovni ako doteraz!

stimulátor prostaty basic x

Originál recenzie od Čendu nájdete na našom českom sexblogu

0 Comments

No Comment.

Mohlo by sa vám tiež páčiť: